Kolazko
Kolazko
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella, vastaamme vuorokauden kuluessa.

 

KOLAZKO OY:N LOMAHUONEISTOJEN VARAUSEHDOT

Nämä ehdot tulevat molempia osapuolia sitoviksi ja varaus on vahvistettu, kun asiakas on maksanut ennakkomaksun (30 % majoitushinnasta) eräpäivään mennessä. Loppusuoritus on maksettava 3 viikkoa ennen majoituksen alkua. Viime hetken varauksista (majoituksen alkuun vähemmän kuin 3 viikkoa) peritään kaikki maksut (100 %) välittömästi.

Varaajan tulee olla täysi-ikäinen. Ilman huoltajaa majoittuvilta alaikäisiltä vaaditaan huoltajan kirjallinen suostumus, joka toimitetaan Kolazko Oy:lle ennen majoituksen alkua. Varaaja ottaa vastuun huoneistosta. Avaimen luovutuksen hoitaa Kattikeskus-avainpalvelu (1. kerros, Hesburgerin alapuolella). Osoite on Ilkantie 8. Avaimet ovat vapaasti haettavissa klo 16 jälkeen. Avaimet kuitataan otetuiksi ja täytetään majoittujien kortti. Avaimet palautetaan lähtöpäivänä samaan paikkaan tai avaimenpalautuslaatikkoon. Hukatuista avaimista Kolazko Oy perii korkeintaan 300 euron maksun. Huollosta vastaavan yhteystiedot sekä ajo-ohjeet kohteeseen on mainittu loppulaskun yhteydessä lähetteessä. Mahdollisesta huoneiston luovutuksen pidennyksestä voi ottaa yhteyden suoraan huoltopalveluun.

Lomakohde on asiakkaan käytettävissä tulopäivästä klo 16.00 lähtöpäivään klo 12.00.

Kohteen vuokraan sisältyy yleensä loma-asunnon vapaa käyttöoikeus, vuodevaatteet, polttopuut (takallisissa huoneistoissa) ja perusastiasto. Majoitushintaan sisältyvät myös loppusiivous ja liinavaatteet. Kolazko Oy pidättää oikeuden periä ylisotketusta huoneistosta tai käyttökelvottomaksi tahrituista liinavaatteista tai muista huoneistoon kohdistuvista vahingoista lisämaksun.

Majoituskohdetta ei saa käyttää useampi henkilö kuin mitä on sovittu majoitusta varattaessa. Lemmikkieläinten kanssa saa majoittua niissä huoneistoissa, missä ne on sallittu. Mikäli varaaja majoittuu lemmikkien kanssa muihin huoneistoihin asiasta ilmoittamatta, siitä seuraa 100 € sakko. Huom. tupakointi, huumeiden käyttö tms. huoneistoissa on ehdottomasti kielletty! Tupakkasavun ilmetessä huoneistossa peritään 300 € sakkomaksu. Asunto-auton tai asuntovaunun tai ladattavan sähköauton kanssa majoittuvilta peritään 10 € lisämaksu vuorokaudelta sähkön latauksesta.

Asiakas on velvollinen korvaamaan lomakohteelle tai sen irtaimistolle oleskelunsa aikana aiheutuneet vahingot suoraan omistajalle.

Kaikki majoituskohteen varustukseen ja kuntoon liittyvät huomautukset ja valitukset on osoitettava välittömästi niiden aiheen ilmaannuttua suoraan huoltajalle. Jälkikäteen tehtyjä valituksia ei huomioida.

PERUUTUSEHDOT

Peruutus tulee aina tehdä kirjallisesti Kolazko Oy:lle s-postiin kolazko@kolazko.com

Mikäli peruutus tehdään vähintään 21 vrk ennen majoituksen alkua, palautetaan ennakkomaksu lukuunottamatta peruutuskuluja 33 € ja toimistokuluja 12 €.

Peruutuksen tapahtuessa 21 – 14 vrk ennen majoituksen alkua, pidätetään ennakkomaksu. Myöhemmin tapahtuvista peruutuksista peritään koko maksu, ellei kohdetta saada uudelleen vuokratuksi.

Mikäli peruutus tapahtuu varaajan tai hänen läheisensä vakavan sairaus- tai kuolemantapauksen johdosta ennen majoituksen alkua, palautetaan majoitusvuokra vähennettynä peruutus- ja toimistokuluilla 55 €. Tällöin on toimitettava lääkärintodistus peruutuksen syystä.

KOLAZKO OY:N OIKEUS PERUA VARAUS
  • Mikäli kyseessä on ylivoimainen este, force majeure, voi Kolazko Oy perua varauksen. Tällöin asiakas saa maksamansa vuokran kokonaisuudessaan takaisin.
  • Mikäli varaus- tai loppulaskua ei ole maksettu eräpäivään mennessä.